Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, esnafla bir araya geldi: İlçe gelişim projelerini anlattı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçedeki berber ve kuaförlerle bir kahvaltı programında buluştu. Programa AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Özer Polat, AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileri ve birçok esnaf katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, esnafla bir araya geldi: İlçe gelişim projelerini anlattı
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, kahvaltıda misafirlerle birebir sohbet ederek, Gölbaşı esnafının her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Pandemi sürecinde esnafa destek verdiklerini belirten Şimşek, özellikle bayan ve erkek kuaförlerini yalnız bırakmadıklarını ve çeşitli yardımlar yaptıklarını ifade etti. Ayrıca Hilal Kart'a yapılan miktarı arttırarak, yerel esnafların desteklenmesine önem verdiklerini dile getirdi.

Başkan Şimşek, göreve geldiklerinde belediyenin bütçesini düzenlemeye yönelik adımlar attıklarını ve kiralık araç sistemini sonlandırdıklarını belirtti. Ayrıca öz kaynaklarını artırarak kar elde ettiklerini ve tüm borçlarını kapattıklarını açıkladı.

Gölbaşı'nın tanıtımına ve gelişimine büyük katkılar sağladıklarını söyleyen Şimşek, Mogan Gölü'nü temizlediklerini ve çeşitli spor etkinliklerine ev sahipliği yapacaklarını belirtti. Ayrıca Tulumtaş Mağarası ve Uluslararası Bilardo Kompleksi gibi önemli turistik ve spor tesislerini ilçeye kazandırdıklarını ifade etti.

Kırsal mahallelerde de yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Şimşek, güneş enerjisi sistemleri ve güvenlik kameraları gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi. Ayrıca doğalgazın ilçede yaygınlaştırılmasıyla vatandaşların tüp, soba ve kömür gibi dertlerden kurtarıldığını belirtti.

Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve misafirlere özel yapım makaslar hediye edildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.