Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 'Neden işçileri çıkartıyorsunuz' sorusuna cevap verdi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sosyal medya üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, belediyenin aldığı kararları şeffaf bir şekilde anlatmaya devam ettiğini belirterek, özellikle sıklıkla sorulan “İşçilerinizi neden çıkarıyorsunuz?” sorusuna açıklık getirdi., sosyal medya üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, belediyenin aldığı kararları şeffaf bir şekilde anlatmaya devam ettiğini belirterek, özellikle sıklıkla sorulan “İşçilerinizi neden çıkarıyorsunuz?” sorusuna açıklık getirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 'Neden işçileri çıkartıyorsunuz' sorusuna cevap verdi
Yayınlanma:

"Söz Verdiğimiz Gibi" etiketiyle yaptığı paylaşımda, Odabaşı, meclis toplantısında bu soruyu bir kez daha kamuoyunun önünde yanıtlamak istediğini vurguladı.

Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi’nin Türkiye’nin kişi başına düşen en borçlu belediyelerinden biri, hatta belki de en borçlu belediye olduğunu ifade ederek, "Sizlerin vergilerini korumak amacıyla mevcut personeli daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz ve bu doğrultuda belediyemiz sizlere daha iyi hizmet vermek için personel düzenlemeleri yapmaktadır" dedi.

Belediyeyi 2014 yılına kadar yönettiği dönemde SGK’ya borcu olmayan ve yatırımlar yapan bir belediye olduklarını hatırlatan Odabaşı, AK Parti döneminde geçen 10 yıl içinde Gölbaşı'nın geri gittiğini dile getirdi. Ayrıca, eski yönetimin seçim gününe bir gün kalaya kadar işçi alımlarına devam ettiğ

ini belirterek, bu durumun belediyenin mali yapısını daha da zorlaştırdığını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.