Gölbaşı Belediyesi üniversite sınav ücretlerini karşılıyor

Gölbaşı Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla öğrencilere destek olmaya devam eden Gölbaşı Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (TYT-AYT-YDT) girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılayacak.

Gölbaşı Belediyesi üniversite sınav ücretlerini karşılıyor
Yayınlanma:

Göreve geldikleri ilk günden itibaren öğrencilere destek verdiklerini belirten Gölbaşı Belediye başkanı Ramazan Şimşek, kırtasiye yardımları, ücretsiz servis hizmetleri gibi birçok destekle öğrencilerin yanlarında olduklarını vurguladı.

"SİZ YETER Kİ OKUYUN''

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerin daha rahat bir eğitim almasını sağlamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini ifade eden Şimşek, Gölbaşı'nı öğrenci ve eğitim kenti haline getirdiklerini söyledi. Üniversiteye giriş sınavlarında başvuru ücretlerini geçen yıl olduğu gibi bu yıl da karşılayacaklarını açıklayan Şimşek öğrencilere "Siz yeter ki okuyun. Vatanımıza milletimize hayırlı bir birey olmak için çalışın." mesajını verdi ve her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Sınav ücreti desteğinden faydalanmak isteyen öğrencilerin, başvuru yapabilmek için sınav giriş belgesi, ödeme dekontu ve geçerli bir IBAN numarasını yanlarında getirmeleri gerekiyor. Başvuruları 19-28 Şubat tarihleri arasında haftanın her günü, belirlenen merkezlerde 08.00-17.00 saatleri arasında yapmaları gerekiyor. Başvuru yapmak için öğrencilerin Merkez Belediye Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve İncek Ek Hizmet Binası'na gelmeleri gerekiyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.