Gölbaşı Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Selametli Mahallesi'nde yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi. İlçenin genelinde asfalt serim ve stabilize çalışmaları da devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak ve ulaşım konforunu artırmak amacıyla tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yol, asfalt ve kaldırım gibi çeşitli projeleri hayata geçiren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alıyor.

VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Hem merkez mahallelerde hem de kırsal mahallelerde ihtiyaçlara odaklanan ekipler, Selametli Mahallesi'nde yeni yollar açma ve stabilize çalışması yapma faaliyetlerinde bulundu. Ayrıca, doğal gaz ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda düzenlemeler gerçekleştiren ekipler, ilçenin genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çabalarını sürdürüyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşların güvenli ve modern yollarla sınırsız seyahat imkanlarına kavuşabilmesi için sürekli çalışmaların sürdüğünü belirtti. Şimşek, ulaşım ağını genişletmek ve geliştirmek amacıyla yoğun bir mesai harcandığını ifade ederek, Selametli Mahallesi'nde yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Gölbaşı'nın her bölgesinde ulaşımı rahatlatmak için çeşitli projelerin hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Şimşek, vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirildiğini belirtti. Gece gündüz çalışarak Gölbaşı'nın yaşam kalitesini artırmaya odaklandıklarını ifade eden Başkan Şimşek, halkın hayatını kolaylaştırmak için gereken her türlü çabayı sarf edeceklerini ve çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.