Gölbaşı Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine sıcak karşılama

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki üniversite kampüslerinde eğitim görecek öğrencilere ve ailelerine sıcak bir karşılama gerçekleştirdi. Türkiye'nin dört bir yanından Gölbaşı’na gelen öğrencilere ve velilere, çay ve atıştırmalık ikramında bulunarak hoş geldin dediler.

Gölbaşı Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine sıcak karşılama
Yayınlanma:

Ankara Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki üniversite kampüslerine gelen öğrencilere ve velilere hoş bir sürpriz yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından eğitim için Gölbaşı'na gelen öğrencilere yönelik, Gölbaşı Belediyesi tarafından çay ve atıştırmalık ikramı sunuldu.

dsc07541.jpg

Üniversitelerin açılış haftasında, Gazi Üniversitesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi kampüslerinin önünde gerçekleşen etkinlikte, Gölbaşı Belediyesi ekipleri öğrencilere ve velilere sıcak bir karşılama sundu.

dsc07561.jpg

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, öğrencilere seslenerek, “Gölbaşı’na Türkiye’nin dört bir yanından gelen kardeşlerimiz artık bizim misafirimiz. Onlara sıcak bir karşılama yapmak istedik. Ekiplerimiz kampüslerde çay ve atıştırmalık ikramında bulunarak, misafirperverliğimizi gösterdi. Gölbaşı Belediyesi olarak, eğitim hayatları boyunca yanlarında olacağız. Onlar bizim geleceğimiz. Eğitim yolculuklarında tüm imkânlarımızla destek vereceğiz. Gölbaşı’mızda eğitim öğretime başlayan tüm öğrencilere ve eğitimcilere başarılı bir yıl diliyorum.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.