Gölbaşı Belediyesinin uygun fiyatlı çay bahçesi ve tekne turu sayısız vatandaşı ağırlıyor!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Mogan Gölü kıyısında yer alan belediyeye ait çay bahçesi uygun fiyatlı yiyecek ve içecek çeşitleriyle sayısız vatandaşın uğrak noktası olurken, yine belediyeye ait gezi teknesi de uygun fiyatıyla çok sayıda vatandaşı konuk etti.

Gölbaşı Belediyesinin uygun fiyatlı çay bahçesi ve tekne turu sayısız vatandaşı ağırlıyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan Mogan Gölü, hafta içi ve hafta sonu sayısız vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Başkent'in içinde etkinlik arayanların ilk adreslerinden biri olan Mogan, sahil yolundaki kafe ve restoranlarıyla dikkat çekiyor.

mogancay.jpg

UYGUN FİYATLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Gölbaşı Belediyesi de vatandaşların uygun fiyatlı hizmet alması adına Mogan Gölü Aile Çay Bahçesi ve gezi teknesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle hafta sonunda farklı ilçelerden gelen vatandaşları da ağırlayan bu mekân uygun fiyatlı oluşuyla dikkat çekiyor.

insanlar.jpg

Mogan Gölü kıyısında vatandaşları karşılayan çay bahçesinin hem iç hem de dış mekânda hizmet veriyor. Civardaki özel işletmelere nazaran 'sudan ucuz' yiyecek ve içecek hizmetiyle sayısız insanın ağırlandığı çay bahçesinde, bir bardak çay 10 TL'den satışa sunuluyor. Türk Kahvesi 35 TL'den, limonata ise 30 TL'den satılıyor. Tost ve gözleme çeşitlerinin de satıldığı mekânda, fiyatlar 60 TL'den başlıyor.

fiyatlar.jpg

TEKNE TURU ÖNÜNDE KUYRUK OLUŞUYOR!

Mogan Gölü üzerinde tekne turu yapmanın ücreti de kişi başı 50 TL. Göl üzerinde yaklaşık 20-25 dakika boyunca dolaştıran tekne, Ankaralılara farklı bir deneyim sunuyor. Geziden dönen tekne 10 dakika bekleyerek yolcuları topluyor ve göl içinde gezintiye çıkarıyor. Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği teknenin önünde tur için kuyruk oluşuyor.

tekne.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.