Gölbaşı Millet Bahçesi'nin çevresi ve çehresi değişiyor

Ankara’nın yeni millet bahçesinde hummalı çalışma sürerken Ankara Büyükşehir Belediyesi de çevre düzenlemesi başlattı. ABB, Gölbaşı Millet Bahçesi’nin etrafındaki kaldırımları yeniliyor ayrıca yakın cadde ve sokaklarda asfalt bakımı yapıyor.

Gölbaşı Millet Bahçesi'nin çevresi ve çehresi değişiyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi çalışmaları hız kesmeden devam ederken Ocak 2023'te ikinci ihale süreci tamamlanan ve Eymir Gölü yakınında toplam 740 bin metrekare alana inşa edilmesi beklenen Gölbaşı Millet Bahçesi'nin yakın tarihte vatandaşın hizmetine sunulması bekleniyor.

untitled-1-003.jpg

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi de çevre düzenlemesi başlattı. ABB, Gölbaşı Millet Bahçesi’nin etrafındaki kaldırımları yeniliyor ayrıca yakın cadde ve sokaklarda asfalt bakımı yapıyor.

untitled-1-005.jpg

Proje kapsamında, Gölbaşı Millet Bahçesi içerisinde otopark, çocuk oyun alanı, kuş gözlem alanı, mescit, bisiklet yolu, millet kıraathanesi, koşu ve yürüyüş yolu, terfi alanı, spor alanları; su bitkileri bahçesi, ahşap iskeletler ve ahşap yürüme yolları, yoga çayırı, tarım parkı, evcil ve besi hayvanları alanı, meyve bahçesi, gürültü önleyici bitki perdesinin yer alması bekleniyor.

untitled-1-007.jpg

untitled-1-006.jpg

Projenin 2023 yılında ikinci ihalesi yapıldı ve toplamda bu projeye 98,3 milyon TL bütçe ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.