Gölbaşı’nda Muhtarlar Günü muhtarlarla kutlandı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gölbaşı’nda Muhtarlar Günü muhtarlarla kutlandı
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir yemek programı düzenledi. Etkinliğe Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça ve belediyenin birim müdürleri de katıldı.

0f5a9828.jpg

“MUHTARLIK, YEREL YÖNETİMLERİN AYRILMAZ BİR PARÇASI”

Yemekte muhtarlarla birebir ilgilenen Odabaşı, muhtarlığın yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaptı. “Muhtarlık müessesi, yerel yönetimlerimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Güzel Gölbaşımızın başkente daha yakışır bir ilçe olması için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.” dedi.

0f5a9927.jpg

“BELEDİYEMİZİN GÖZÜ KULAĞISINIZ”

Odabaşı, muhtarların halkla olan bağlarına dikkat çekerek, “Sizler mahallelerimizde vatandaşlarla birebir ilişki içindesiniz. Onların sorunlarını ve taleplerini dinliyorsunuz. Bir anlamda belediyemizin gözü kulağısınız.” ifadesini kullandı. Ayrıca, muhtarların katkılarının belediye hizmetlerine yön verdiğini belirtti.

0f5a9878.jpg

“KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞIYLA GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Gölbaşı’nın kurumsal yapısını güçlendireceklerini ve ekonomik durumu düzelttikten sonra daha iyi hizmet sunacaklarını vurgulayan Odabaşı, “Gölbaşı'nı katılımcı yönetim anlayışıyla geleceğe taşıyacağız.” diye konuştu.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu da muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinerek, kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.