Gölbaşı’nda sahipsiz sokak hayvanı ve yol sorunu!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bozuk yollar ve düzenlenmemiş kaldırımlar, ilçe sakinlerinin günlük yaşantısını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gölbaşı'nın en büyük sorunlarından biri olan başıboş sokak hayvanı konusu ise gündemdeki yerini koruyor.

Gölbaşı’nda sahipsiz sokak hayvanı ve yol sorunu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkent Ankara son aylarda başta altyapı ve sahipsiz sokak hayvanı sorunu ile sık sık gündeme geliyor. anadolugazete.com.tr olarak, Ankara'nın altyapı, otopark ve çevre sorunlarını sık sık gündeme getirmeye, vatandaşın sesi olmaya devam ediyoruz.

golbasi5.jpg

Ankara'daki çevre sorunları her geçen gün azalması gerekirken yol, kaldırım ve sahipsiz sokak hayvanı problemi gün geçtikte artıyor. Ankara'da yol, kaldırım ve sahipsiz sokak hayvanı sorunu olan ilçelerden biri de Gölbaşı…

Ankara’nın en hızla gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olan Gölbaşı, son günlerde başta sahipsiz sokak hayvanları, yol ve kaldırım sorunlarıyla gündeme geliyor.

anadolugazete.com.tr ekibi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin sokaklarındaki yolları, kaldırımları ve sahipsiz sokak hayvanlarını görüntüledi.

golbasi8.jpg

GÖLBAŞI'NDA SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI SORUNU!

Ankara’nın il merkezine 20 kilometre uzaklıkta olan Gölbaşı’nda en büyük sorunlardan biri olarak duran sahipsiz başıboş sokak hayvanları konusunda çözüm bulunamadı. Birçok kez köpek saldırısı ile gündeme gelen Gölbaşı'nda bu sorun varlığını sürdürüyor.

Bunun yanı sıra Gölbaşı’nda yol ve kaldırım sorunu da dikkat çekiyor. Yolların bozuk olduğunu görüntüleyen anadolugazete.com.tr ekibi, ilçe sakinlerini de dinledi. İlçe sakinleri ise yetkililerden ‘yol yenileme' çalışması talep ediyor.

golbasi6.jpg

Gölbaşı’ndaki kaldırım bozukluğu ve kırık taş sorunu, vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz etkiliyor. Yetkililerin bu konuda gerekli önlemleri almasını talep eden vatandaşlar, sorunun çözümü için bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini ifade ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.