Gölbaşı’nda ticaret canlanıyor

Gölbaşı Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne sadece ekim ayında iş yeri açmak için başvuranların sayısı 38 oldu. Bu yıl ilçede açılan iş yerlerinin sayısı 200’ü geçti.

Gölbaşı’nda ticaret canlanıyor
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ticari hayatı canlandırırken, ilçede son aylarda iş yeri açmak için başvuru yapanların sayısında büyük artış yaşandı. Merkez Meydan, Nostaljik tramvay, Üniversiteliler Caddesi, spor tesisleri başta olmak üzere açılan projelerin ardından Gölbaşı’na ziyaretçi akını yaşandı. Bu sayede Gölbaşı’nda ticari hayat da hareketlendi.

İŞ YERİ AÇANLARIN SAYISI ARTIYOR

Gölbaşı Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne iş yeri açmak için başvuranların sayısında büyük artış yaşandı. Sadece ekim ayında iş yeri açmak için Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvuranların sayısı 38 oldu. 2023 yılında Gölbaşı’nda açılan iş yeri sayısı ise 200’ü geçti. Müdürlük tarafından gerçekleştirilen incelemelerin ardından başvuru yapanların belgeleri sahiplerine ulaştırıldı.

golbasiticaret1.jpg

'ALO RUHSAT HATTI'NDA YOĞUN MESAİ

Gölbaşı Belediyesi tarafından yeni iş yeri açacak olan esnafı bilgilendirmek ve oluşabilecek mağduriyetleri giderebilmek için 2019 yılında kurulan Alo Ruhsat hattı aracılığıyla da arayan vatandaşlara yardımcı olunuyor. İş yeri açmak isteyen esnaf, görevli personel tarafından iş yeri açma ruhsatıyla ilgili tüm işlemler hakkında detaylı olarak bilgilendiriliyor. Ruhsat işlemleriyle ilgili ‘(0312) 485 54 54’ numaralı hattan bilgi alınabiliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.