Güvenpark'taki siyah panjurların sırrı: Esnaf meraklı!

Ankara'nın Kızılay Meydanı'nda yer alan Güvenpark'ın bazı bölümleri, yenileme çalışmaları kapsamında geçici olarak kapatıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı, park düzenlemesi amacıyla bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Güvenpark'taki siyah panjurların sırrı: Esnaf meraklı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın merkezi Kızılay Meydanı'nda yer alan ve şehrin simgelerinden biri olan Güvenpark, yenilenme çalışmalarına devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, parkın çeşitli bölgeleri düzenleme amacıyla kapatıldı.

untitled-1-001.jpg

Güvenpark'ta başlatılan yenileme çalışmaları ile parkın daha modern ve kullanışlı bir hale getirilmesini hedefliyor. Yapılacak düzenlemelerle birlikte, parkın hem estetik görünümünün iyileştirilmesi hem de halkın rahatlıkla kullanabileceği sosyal alanların artırılması planlanıyor. Parkın mevcut yapısı korunarak, çevresinin yenilenmesi projenin önemli bir parçasını oluşturuyor.

untitled-1.jpg

NE ZAMAN BİTECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Çalışmaların başlamasıyla birlikte çevre esnafı, yenileme sürecinin ne kadar süreceği konusunda merak içinde. Parkın hemen yakınında iş yerleri bulunan esnaf ise, "Park düzenlemesi ve yenileme çalışmaları için kapatılacak" bilgisini aldıklarını ancak sürecin ne kadar devam edeceği hakkında net bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtiyor. Parkın kapalı kalma süresinin uzaması durumunda, esnafın işlerinde olası bir düşüş yaşanabileceği endişesi de dile getiriliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.