Hacı Bayram Camii'nde Ayşenur Ezgi için gıyabi cenaze namazı kılınacak

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde siyonist güçlerin zulmüne karşı direnirken şehit olan Ayşenur Ezgi için 13 Eylül 2024 Cuma günü, Hacı Bayram Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılınacak. Cenaze namazının ardından yapılacak basın açıklamasıyla, zulme karşı duruş sergilenecek ve Filistin halkının yanında olunduğu bir kez daha vurgulanacak.

Hacı Bayram Camii'nde Ayşenur Ezgi için gıyabi cenaze namazı kılınacak
Yayınlanma:

Batı Şeria’da, siyonist işgal güçlerinin uyguladığı zulme karşı direnen ve adaletin sesi haline gelen Ayşenur Ezgi, vicdanlı duruşuyla Filistin halkının yanında yer almıştı. Direniş sırasında siyonist kurşunlarla hayatını kaybeden Ayşenur Ezgi, mazlumların sesi olmaya devam ederken, onun anısına düzenlenecek gıyabi cenaze namazı ile mücadeleye duyulan destek yeniden hatırlatılacak.

anfidap-1.jpg

TÜM ANKARALILAR DAVET EDİLDİ

Ayşenur Ezgi’nin ailesi, sevenleri ve Filistin davasına gönül verenler, 13 Eylül 2024 Cuma namazı sonrası Hacı Bayram Camii’nde yapılacak gıyabi cenaze namazına ve basın açıklamasına davet ediliyor. Yapılacak açıklamada, Filistin halkına yönelik zulme dikkat çekilecek ve direnişin sembolü haline gelen Ayşenur Ezgi’nin hatırası yaşatılacak.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.