Halterci Berat Ergün, altın madalya kazandı!

Kahramankazan Belediyespor Halter Takımı sporcusu olan Berat Ergün, Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Halterci Berat Ergün, altın madalya kazandı!
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyespor Kulübü, ilçedeki gençlere sporu sevdirmek ve bu alışkanlığı erken yaşlarda kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yaşayan gençlere lisanslı antrenörler eşliğinde profesyonel destek sağlayan kulüp, bu çabalarının meyvesini başarılarla toplamaya devam ediyor. Genç sporcuların yeteneklerini geliştiren Kahramankazan Belediyespor, destek verdiği branşlarda şampiyonluklarla adından söz ettiriyor.

2028 OLİMPİYAT OYUNLARI'NA KATILMAYI HEDEFLİYOR

Sivas’ta düzenlenen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’nda mücadele eden Kahramankazan Belediyespor’un sporcusu Berat Ergün, turnuvada rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazandı. Şampiyonluk sevincini yaşayan Ergün, Kahramankazan Belediyespor’da kazandığı başarıları 2028 Olimpiyat Oyunları’na taşımayı hedeflediğini ifade etti. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde ülkemizi temsil etmek için yoğun antrenmanlar yaptığını belirten genç sporcu, Ay Yıldızlı bayrağı Avrupa’da dalgalandırmayı arzuladığını dile getirdi. Şampiyonluğun ardından Kahramankazan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu ziyaret eden Ergün, bu başarıda en büyük payın, her zaman yanlarında olan Başkan Çırpanoğlu’na ait olduğunu vurguladı.

TÜRK, ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN

Azmi, başarısı ve kararlılığı sayesinde aldığı şampiyonluğu tebrik eden Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu: "Geçtiğimiz yıllarda madalyalarla kulübümüzü gururlandıran sporcumuz Berat Ergün, aldığı şampiyonluk ile bizlere bu gururu yeniden yaşattı. Kulübümüz adına mücadele ederek ter döken sporcumuz Berat Ergün'ü, bilgisi ve tecrübesini kulüpteki sporcularımıza aktararak yol gösteren antrenör ve teknik ekibi elde ettikleri şampiyonluktan dolayı tebrik ediyorum. Türk, övün, çalış, güven! " dedi.

Türkiye ve Avrupa'da boy gösterecek sporcular yetiştirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Çırpanoğlu, sporun en çok genç yaşta olan çocuklara benimsetilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.