Haymana Belediye Başkanı Koç: Başdeğirmen tamamen yenilenecek

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, Başdeğirmen Mesire Alanı'nın cazibe merkezi olması için çalıştıklarını kaydederek, "Mesire alanına inşa edeceğimiz göletler ve yapacağımız görsel dokunuşlarla Başdeğirmen tamamen yenilenecek. Böylece turizm şehrine yakışacak harikulade bir alan haline gelecek. " dedi.

Haymana Belediye Başkanı Koç: Başdeğirmen tamamen yenilenecek
Yayınlanma:

Yaz mevsiminde Haymanalıların uğrak noktalarından biri olan Başdeğirmen Mesire Alanı'nda çalışmalar sürüyor. Başdeğirmen Mesire Alanı'na giden 1,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmaları başladı.

ekran-goruntusu-147.jpg

Göreve geldiklerinden beri Başdeğirmen Mesire Alanı'na özel bir önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, Başdeğirmen Mesire Alanı'nın cazibe merkezi olması için çalıştıklarını kaydetti.

"BAŞDEĞİRMEN TAMAMEN YENİLENECEK"

dscf6421.jpg

Başkan Koç, mesire alanında asfalt atıldığını dile getirerek şöyle konuştu:

“Mesire alanına inşa edeceğimiz göletler ve yapacağımız görsel dokunuşlarla Başdeğirmen tamamen yenilenecek. Böylece turizm şehrine yakışacak harikulade bir alan haline gelecek. Adım adım ilerliyoruz. Şu an kötü durumda olan Başdeğirmen yolunda asfaltlama çalışmaları başladı. Yaklaşık 1,5 kilometrelik bir asfalt çalışması yapılıyor. Buraya pikniğe gelen vatandaşlarımız araçlarıyla rahat bir şekilde piknik alanına ulaşacak. Ailesiyle, sevdikleriyle güzel vakit geçirecek. Asfaltımız hayırlı olsun.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.