Hediyeleşmenin dostluğa dönüştüğü yer: Ankara Limon Pazarı

Ankara'da “Hediyeleşme sevginin temeli oluşturuyor” diyen 'abi-kardeş', keyifle çalıştıkları işin sırrını açıkladı.

Hediyeleşmenin dostluğa dönüştüğü yer: Ankara Limon Pazarı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Kızılay, Yüksel Caddesi’nde Limon Pazarı’nda 21 yıldır hediyelik eşya satan Seyit Ahmet ve Serkan Genç kardeşler, hediyeleşmenin sevginin temelini oluşturduğunu söyledi. Genç, "Hediye almak gibi vermek de insanı çok mutlu eder. Birine hediye verdiğinizde kişinin mutluluğunu görmek, onu mutlu etmek harika bir duygudur." dedi.

hediuye-1.jpg

GENÇ KARDEŞLER: HEDİYELEŞME SEVGİNİN TEMELİ

Genç, hediye alışverişinin temelinde sevginin yattığını vurgulayarak, "Sloganımız 'Alışverişin dostluğa dönüştüğü yer.’ Bizim sektörde sevgi bitmez. Hediye almak gibi vermek de insanı çok mutlu eder. Birine hediye verdiğinizde kişinin mutluluğunu görmek, onu mutlu kılmak harika bir duygu. Bu bağlamda düşünüldüğünde sektörümüz sevgiye, değere hizmet ediyor" ifadelerini kullandı.

hediye3.jpg

GENÇLER HEDİYEYİ DAHA ÇOK TERCİH EDİYOR

Abi-kardeş, 21 yıldır sürdürdüğü bu meslekte hediye alan kişilerin yaş ortalamasının genelde 20-25 arasını geçmediğini söyledi. Genç, "İnsanlar yaşı oturdukça hediyeyi biraz daha kesiyor. Hayat sorumlulukları, ekonomik yük binince hediye ikinci planda kalıyor maalesef. Fakat gençler öyle değil rahat alışveriş yapıyor" şeklinde konuştu.

hediye-2.jpg

HEDİYEYİ ÖZEL KILIYORUZ

Genç kardeşler, sattıkları ürünlere isim yazmanın da hediyeleri özel kılan bir unsur olduğunu belirterek, "Görmüş olduğunuz bu duvar, masa saatlerinin, kupaların, tişörtlerin üzerine istedikleri kişilerin resimlerini baskı yapıp, hem de güzel yazılar yazıyoruz. Kalemlerin üzerine de isim yazarak kişiye özel kılıyoruz. İnsanlar da talebi karşılandığı için mutlu ayrılıyorlar buradan.

hediye4.jpg

İNSANLIK VAROLDUKÇA HEDİYELEŞME BİTMEZ

Hediyeyi ulaştıracak olmanın sevincini yaşıyorlar. Bizim kendi imalat ürünlerimizin yanı sıra Hindistan ve Endonezya'dan gelen ürünlerimiz de oluyor. Burası Ankaralıların ne uğrak yeri. Ürünlerimiz çok çeşitli olduğu için her kesimden müşterilerimize hitap ediyor. Öğretmenler, anneler, babalar günü , doğum günleri gibi özel günlerde insanlar daha çok alışveriş yapıyor. İnsanlık var olduğu sürece hediyeleşme de asla bitmez. Dolayısıyla bizim meslek gerçekten keyifli. Özellikle de diğer ülkelere kıyasla Türk kültüründe hediyeleşme çok daha yaygın. Kültürümüz yaşatan gençlerimize ve tüm vatandaşımıza teşekkür ederim" dedi.

hediye5.jpg

YARIM ELMA, GÖNÜL ALMA

Genç kardeşler, Ankaralılara da alışveriş yapmaları çağrısında bulunarak, "Yarım elma gönül alma. Çıkın çıkın gelin, birbirinizi sevin, değer verin, mutlu kılın” sözleriyle sohbeti tamamladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.