Hentbolda Yenimahalle Belediyespor sezona kötü başladı: Dördüncü maçta ikinci mağlubiyet

Ankara’nın hentboldaki en köklü takımlarından Yenimahalle Belediyespor, bu sezon beklentilerin altında bir performans sergiliyor. Geçen sezonun finalisti Yenimahalle Belediyespor, lige istediği gibi giremedi.

Hentbolda Yenimahalle Belediyespor sezona kötü başladı: Dördüncü maçta ikinci mağlubiyet
Yayınlanma:

Ankara’nın hentboldaki en köklü takımlarından Yenimahalle Belediyespor, bu sezon beklentilerin altında bir performans sergiliyor. Geçtiğimiz sezon final oynayan takım, yeni sezona Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle umut verici bir başlangıç yapmıştı. Ancak evindeki ikinci maçta Ortahisar Belediyespor’a mağlup olması, ardından Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi karşısında zorlansa da 43-41'lik skorla galip gelmesi takımın istikrarsız formunu ortaya koydu. Son olarak Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 5. haftasında Görele Belediyespor'a deplasmanda 37-29 yenilen Yenimahalle Belediyespor, ligde dengesiz bir grafik çiziyor.

13 Şubat Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne oldu ve 16-16'lık beraberlikle tamamlandı. Ancak ikinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçiren Görele Belediyespor, farkı açarak karşılaşmayı 37-29 kazandı. Bu sonuçla birlikte Yenimahalle Belediyespor, deplasmandaki ilk yenilgisini almış oldu. 4 maç sonunda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile yoluna devam eden başkent temsilcisi, bu sezon geçtiğimiz yıllardaki dominant performansından uzak görünüyor. Yenimahalle Belediyespor ayrıca Avrupa macerasına da veda etmişti.

YENİMAHALLE BELEDİYESPOR GEÇEN SEZONA DA KÖTÜ GİRMİŞTİ

Öte yandan, ligin güçlü ekiplerinden Armada Praxis Yalıkavak ve Adasokağı, sezonun ilk 4 haftasında 4'te 4 yaparak zirvede yer alıyor. Yenimahalle Belediyespor ise bir an önce toparlanarak zirve yarışına yeniden katılmak istiyor. Yenimahalle Belediyespor geçen sezon da lige istediği gibi başlayamamış ve 4 maçta bir kez kazanmıştı.

Başkent ekibi, 19 Ekim Cumartesi günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde ligin formda takımı Adasokağı'nı ağırlayacak. Bu kritik maç, Yenimahalle Belediyespor'un sezonun geri kalanında hangi yöne evrileceği açısından büyük önem taşıyor. Taraftarlar, takımlarının yeniden yükselişe geçmesini umut ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.