Hüseyin Can Güner mazbatasını aldı

Çankaya Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Hüseyin Can Güner, görevi Alper Taşdelen'den devraldı.

Hüseyin Can Güner mazbatasını aldı
Yayınlanma:

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, oyların yüzde 65,26'sını alarak Çankaya Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Hüseyin Can Güner, görevi Alper Taşdelen'den devraldı.

Belediyede yapılan devir teslim töreninde konuşan Alper Taşdelen, 10 yıl boyunca Çankaya'ya hizmet etme onuruna ulaştığını dile getirerek, bu sürenin sonunda anlı ak, başı dik şekilde görevi devrettiğini dile getirdi.

Taşdelen, Tekrar aday gösterilmeyen bazı belediye başkanlarının ya başka partilere gittiğini ya da bağımsız aday olduklarını belirterek, Güner'in Çankaya'yı daha yukarılara taşıyacağına inandığını ifade ederek, başarı diledi.

alper.jpg

Çankaya Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Can Güner ise önceki dönemlerde de Türkiye'de genç belediye başkanlarının göreve geldiğini ancak bu dönemde sayının arttığına dikkati çekti.

Bunun, aynı zamanda kendilerine düşen sorumluluğu da arttırdığını dile getiren Güner, daha dikkatli olmak, CHP'ye, Türkiye'ye daha çok katkı sağlamak için bize de önemli bir sorumluluk düştüğünü kaydederek, "Ben, bu sorumluluğun da bilincindeyim. Tüm arkadaşlarımız da öyle." dedi.

Hüseyin Can Güner, belediyelerde artık 30'lu yaşlardaki gençlerin görevde bulunduğunu ifade ederek, bu kararlarından dolayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.