İş İnsanı Nihat Karaarslan'a silahlı saldırı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde evine girmek üzere aracından inen İş İnsanı Nihat Karaarslan ve akrabası C.A., silahlı saldırıya uğradı. Olay, Çankaya Yukarı Dikmen Mahallesi'nde meydana geldi.

İş İnsanı Nihat Karaarslan'a silahlı saldırı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

İddialara göre, İş İnsanı Nihat Karaarslan ve C.A., kapıda bekleyen bir kişi tarafından hedef alındı ve Karaarslan'ın vücuduna üç kurşun isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Karaarslan, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Akrabası C.A. ise Bilkent Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

DAHA ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Bu saldırı, Karaarslan için ilk kez değil. İki yıl önce de Ankara'da ofisinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Olayda Karaarslan son anda kurtulurken, aracına mermiler isabet etmişti. Saldırının ardından adliyeye başvurmuş ve savcılığın talimatıyla soruşturma başlatılmıştı. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda suikast girişiminde bulunan 4 kişi tespit edilip gözaltına alınmıştı. Saldırganların çift plaka kullandığı ortaya çıkarılmıştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.