İsmail Mert Fırat sessizliğini bozdu: Başka bir Ankaragücü olacak

Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, uzun süren sessizliğini bozdu. Kocaelispor maçı öncesinde taraftara seslenen Fırat, "Küslük, kırgınlık hepsi olabilir ve haklılar ama bu maçta bunları kenara bırakmalıyız. Kocaelispor maçından sonra başka bir Ankaragücü olacak" dedi.

İsmail Mert Fırat sessizliğini bozdu: Başka bir Ankaragücü olacak
Yayınlanma:

Uzun süredir Ankaragücü'nde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen sessizliğini koruyan Başkan İsmail Mert Fırat, suskunluğunu bozdu. Fırat, Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

"BİZE KIZARLAR AMA ARMAYA KÜSMEZLER"

Taraftarların sonuç ne olursa olsun "Yönetim istifa" sloganları atması hakkında Mert Fırat, "Taraftarımızın bizim en büyük gücümüz. Taraftarımız bana kırılabilir, yönetime kızabilir, oyuncularımıza sinirlenebilir ama armaya küsmezler. Stadı doldurursak Kocaelispor'u yenerek bir ivme kazanacağımıza ve şampiyonluk yolunda yürüyeceğimize inanıyorum" dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARINA DAVET

Mert Fırat, "Kocaelispor maçına herkes gelsin, rica ediyorum. Ankara'daki tüm sivil toplum kuruluşlarımızı, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızı maça davet ediyoruz. Taraftarımız kızgınlık konusunda haklı ama bu maçta bize destek olsunlar" diye konuştu.

"KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKMALIYIZ"

Taraftarların istifa söylemine üzüldüğünü söyleyen Fırat, "Kulüp başkanı olarak masaya oturduğumda taraftarın istifa söylemine üzülüyorum ama masanın diğer tarafına taraftar olarak geçtiğimde onlara hak veriyorum. Ben de bu kulübün bir taraftarıyım. Bunun için taraftarımıza yerden göğe kadar hak veriyorum. Ligde açık ara önde olmalıydık. Bu ligin çok üstünde bir kadromuz var. Hocamız daha yeni ve birkaç haftaya daha ihtiyacı var. Çok disiplinli bir hocamız var. Alman ekolünden gelmiş, hiçbir işi şansa bırakmayan bir isim. Takımımızın atletik performansını yükselttiğimizde bambaşka bir Ankaragücü olacak. Dönüm maçının da Kocaelispor maçı olacağına inanıyorum. Bu maç için taraftarımızdan ricamız stadı tamamen doldursunlar. Onların desteği olmayınca bir kişi eksik oynuyoruz. Armaya sevdamızı hafta sonu taraftarlarımız gösterecektir. Küslük, kırgınlık hepsi olabilir ve haklılar ama bu maçta bunları kenara bırakmalıyız. Kocaelispor maçından sonra başka bir Ankaragücü olacak" ifadelerini kullandı.

İsmail Mert Fırat, aylık 2 milyon avro ödeme yapmak zorunda olduklarını ve bunu yönetim kurulu olarak karşıladıklarını dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.