İYİ Parti lideri Meral Akşener Sincan'da: "Cengiz Topel Yıldırım'ı seçerseniz emekli..."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Sincan ilçesinde partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Sincan Belediye Başkan adayı Fatih Koca ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener Sincan'da: "Cengiz Topel Yıldırım'ı seçerseniz emekli..."
Yayınlanma:

Yaptığı ziyaret öncesinde bir konuşma yapan Akşener, en düşük emekli aylığının asgari ücret kadar olması gerektiğini vurgulayarak, "Göreceksiniz, eğer Sincan'ı değiştirirseniz emekli maaşlarınız asgari ücret kadar olacaktır." dedi.

Akşener, konuşmasında ayrıca "Rekabette hayır vardır." diyerek şunları dile getirdi: "Cengiz Topel Bey'i seçerseniz ne olur biliyor musunuz, Sayın Cumhurbaşkanı bugün bayram ikramiyesini 3 bine çıkardı, eğer işin tehlikede olduğunu görsün 10 bin liraya çıkarmazsa adımı değiştiririm. Kendinizi, çocuklarınızı düşünün."

Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Akşener, onların sorunlarını dinledi. İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım ise gazetecilere yaptığı açıklamada, sözlerini her zaman yerine getirdiğini ve hayatında hiç geri vites kullanmadığını belirtti.

Yıldırım ayrıca Ankara aday tanıtım toplantısında yaşananlarla ilgili olarak da "Ağzımdan çıkanı bilirim, söylediğim sözü de bugüne kadar her zaman yerine getirdim. Hiçbir zaman da geri vitesim olmadı. Ben bu bahsettiğiniz şahsa 3 defa çağrıda bulundum. Dedim ki 'Benimle ilgili, benim bulunduğum yerlerde, benim bulunduğum partide herhangi bir şey yapacaksanız, bir operasyon düzenleyecekseniz aracı kullanmayın, kendiniz gelin.' Sözümde ve söylediğim yerde aynen duruyorum. Hayatımda hiç geri vitesim olmadı.

İYİ Parti Sincan’da İYİ Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde de bulunan genç isim Fatih Koca’yı aday olarak açıklamıştı. Fatih Koca, Akşener’in Sincan ziyaretini X hesabı üzerinden duyurdu ve “eviniz Sincan'a hoş geldiniz” dedi.

İYİ Parti, Sincan'da 14 Mayıs 2023'te yüzde 11.15, CHP'nin aday çıkarmadığı 2019 Yerel Seçimlerinde ise yüzde 25.4 oy almıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.