Jose Mourinho coşkusu sürüyor: Ankara'da bir kişi 'Mourinho şerefine' lokma döktürdü

Ankara'nın sanayi bölgelerinden biri olan Ostim, alışılmadık ve coşkulu bir kutlamaya sahne oldu. Ostim'de bir esnaf Mourinho'nn Fenerbahçe'ye gelmesi sebebiyle lokma hayrı yaptı.

Jose Mourinho coşkusu sürüyor: Ankara'da bir kişi 'Mourinho şerefine' lokma döktürdü
Yayınlanma:

Ünlü futbol teknik direktörü Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye transferi, Türkiye’nin her yerindeki Fenerbahçe taraftarı gibi bölgedeki esnaf tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı. Bu sevincin en dikkat çeken kısmı ise lokma dağıtımıyla gerçekleştirildi.

Ostim'de bir esnaf, Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başına geçmesini kutlamak amacıyla, lokma arabası ile lokma döktürerek çevredeki diğer esnafa ve vatandaşlara ikram etti.

Lokma dağıtımı sırasında kullanılan aracın önüne büyük bir Fenerbahçe bayrağı açıldı ve araca "Jose Mourinho Şerefine" yazılı bir pankart asıldı. Bu hareket Mourinho’nun Fenerbahçe’ye ve Türkiye’ye gelmesinin yarattığı etkinin bir başka boyutu olarak dikkat çekti.

99 puanla sezonu ikinci tamamlayan Fenerbahçe, İsmail Kartal ile yolları ayırmış ve Portekizli çalıştırıcı J. Mourinho ile sözleşme imzalamıştı. Dün Fenerbahçe Stadındaki imza töreninde de büyük bir coşku vardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.