Kahramankazan Belediyesi bütçesi 1 milyara dayandı

Kahramankazan Belediyesi 2025 yılı bütçesi 995 milyon TL olarak belirlendi

Kahramankazan Belediyesi bütçesi 1 milyara dayandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kahramankazan Belediyesi, 2025 Yılı Bütçe Görüşmeleri Toplantısı’nı Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, Kahramankazan halkının yararına yapılacak hizmetlerin finansmanına ilişkin bütçe karara bağlandı.

2025-yili-butcesi-995-milyon-tl-olarak-belirlendi-3.jpeg

BÜTÇE DETAYLARI

Toplantının ardından bütçe miktarının 995 milyon TL olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Çırpanoğlu, hesaplamaların hükümetin belirlediği tasarruf tedbirleri ışığında yapıldığını belirtti. Çırpanoğlu, "Bu dönemde sorumluluk bilinciyle hareket ederek, mali disiplinimizi koruyarak ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz." dedi.

Başkan, alınan kararlardan dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, bütçenin Kahramankazan’a hayırlı olmasını diledi.

dsc-1243-790x390.jpg

TAİ BÖLGESİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne alınmasıyla ilgili sürecin tamamlandığını bildiren Çırpanoğlu, bu durumun Kahramankazan Belediyesi bütçesi üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti. "Devlet kurumları tarafından TAİ bölgesinin başka bir bölgeye aktarılması üzücü. Ancak, ilçe belediyesi olarak bu duruma itiraz etmek istemiyorum." diye ekledi.

2025-yili-butcesi-995-milyon-tl-olarak-belirlendi-4.jpeg

BURS ÖDEMELERİ HAKKINDA BİLGİLER

Başkan Çırpanoğlu, Kahramankazan’da yaşayan öğrencilere yönelik burs ödemelerinin 29-31 Ekim tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını duyurdu. Burs başvurusu yapan öğrencilerin gerekli bilgileri Kahramankazan Belediyesi ile paylaşmalarını hatırlattı.

2025-yili-butcesi-995-milyon-tl-olarak-belirlendi-7.jpeg

KADIN CİNAYETLERİ VE ÇOCUK İSTİSMARINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Süheyla Özcü, toplantıda artan kadın cinayetleri ve çocuk istismarları konusunda gündem dışı bir konuşma yaptı. Özcü, güvenli bir ülkede yaşama arzusunu dile getirerek, "Kadınlar ve çocuklar katledilmediği, insanların sokakta rahatça dolaşabildiği bir toplum istiyoruz." dedi.

Toplantı, Kahramankazan Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 4 Kasım 2024'te yapılması kararıyla sona erdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.