Kahramankazan Belediyesinin sevimli yeni üyesi

Ankara Kahramankazan'da sahibi terk ettikten sonra sokak köpeği saldırısına uğrayan Pug cinsi köpeğe belediye personeli yardım eli uzattı.

Kahramankazan Belediyesinin sevimli yeni üyesi
Yayınlanma:

Ankara Kahramankazan'da Pug cinsi bir köpek sahibi tarafından terk edilince sokak köpeklerinin saldırısına maruz kaldı. Uğradığı saldırılar sonucu beli kırılan ve bacaklarından yara alan köpeğe, Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli sahip çıktı.

BELEDİYENİN YENİ ÜYESİ

Yaralı köpek, Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde 2 hafta boyunca tedavi gördü ve yürümeye başladı. Köpek belediye personeli tarafından sahiplenildi. Personelin evden getirdiği yemeklerle beslenen köpek, belediyenin neşesi oldu. Genellikle personellerin yanında zaman geçiren köpeğe, Bizim Adam, Çoban Köpeği, Pamuk gibi isimler verildi.

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Ünal, Pug cinsi köpeğin çalışanlar arasında sevgiyle karşılandığını belirtti. Köpeğin, barınaktan alınıp tedavi edildikten sonra çalışanlar tarafından sahiplenildiğini söyleyen Ünal, köpeğin adeta bir personel gibi davrandığını ve çalışanların ona sevgiyle yaklaştığını ifade etti. Her canlının değerli olduğunu söyleyen Ünal, hayvanların hak ettikleri değeri görmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, köpeğin tekrar sokağa bırakılmayacağını, istediği kadar belediye çalışanlarının yanında kalabileceğini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.