Kahramankazan’da bakım onarım faaliyetleri devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde kapsamlı bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramankazan’da bakım onarım faaliyetleri devam ediyor
Yayınlanma:

Ekipler, Kayı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda hasar gören kaldırım taşlarını tamir etti. Atatürk Mahallesi Belediye Blokları'nda ASKİ'nin su arızasından kaynaklanan hasar, kilitli taşların onarılmasıyla giderildi. Satıkadın Parkı'nın yürüyüş yolundaki bordür taşları da dikkatlice yenilendi. Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi'nin iç ve çevre alanlarında bozulan mermer ve andezit taşlarının onarımı tamamlandı.

whatsapp-image-2024-08-27-at-14-58-49-3.jpeg

Ayrıca, Şehit Tunahan Doktur Gençlik Merkezi'ndeki bocce sahasının zemini betonla güçlendirildi. Kayı Mahallesi Şehit Fatih Keskin Parkı'nda ise çocuk oyun grubunun altına beton dökülerek parkın güvenliği ve kullanım kolaylığı artırıldı.

whatsapp-image-2024-08-27-at-14-58-49.jpeg

Fethiye Mahallesi'nde çeşme çalışmaları için kazılan alanlar özenle kapatıldı. Çimşit Mahallesi girişindeki su hattı kazısı tamamlanırken, Emirgazi Mahallesi'nde dere yatağı temizliği gerçekleştirildi. İbrahim Bitik İlkokulu'na yeni su bağlantısı yapıldı ve Akçaören Mahallesi mezarlığına modern bir şadırvan inşa edildi.

whatsapp-image-2024-08-27-at-14-58-49-1.jpeg

Fatih Mahallesi Bağlar Caddesi Emirgan Sultan Sokak, Kayı Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi Emir Sokak, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Atmaca Caddesi, Atatürk Mahallesi Madımak Sokak ve Selpar Sokak Selin Caddesi'nde yol açma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Yangın riskini azaltmak amacıyla Atatürk, Fatih ve Satıkadın Mahallelerindeki binaların çevresindeki kuru otlar greyderle temizlendi. Aynı şekilde, Kahramankazan Devlet Hastanesi çevresindeki kuru otlar da temizlendi. Ayrıca, Fatih Mahallesi'ndeki Efes Pilsen Fabrikası yanında çıkan yangına ekipler iş makineleriyle müdahale ederek destek sağladı.

whatsapp-image-2024-08-27-at-14-58-48.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.