Kahramankazan'da Filistin için hayır çarşısı kuruldu

Ankara Kahramankazan'da Filistinli insanlara destek vermek amacıyla hayır çarşısı kuruldu. Buradan elde edilen gelirlerin Filistin'e ulaştırılacağı açıklandı.

Kahramankazan'da Filistin için hayır çarşısı kuruldu
Yayınlanma:

Ankara Kahramankazan İlçe Müftülüğü, Filistin'e destek amaçlı olarak Kahramankazan Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının da desteğini alarak bir hayır çarşısı oluşturdu.

''ZULME UĞRAYANLARIN YANINDAYIZ''

Hayır çarşısı İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Serhat Oğuz, İlçe Müftüsü Mahmut Ay ve vatandaşların katılımıyla açıldı. Filistin için açılan çarşıda kadınların yaptığı yemekler, el sanatları, tekstil ürünleri satışa çıkarıldı ve bir fotoğraf sergisi düzenlendi. Buradan elde edilen gelir Filistin'e gönderilecek.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, halkın her zaman mazluma destek olduğunu dile getirerek, Filistin'e destek olan hayır çarşısını ziyaret ettiklerini söyledi. Halkın el emeğinden kazanılan paraların Filistinlilere ulaştırılacağını ifade eden Oğuz, emek verenlere şükranlarını sunarak, zulme uğrayan Müslümanların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.