Kahramankazanlı kırtasiyecilerden Başkan Çırpanoğlu'na teşekkür ziyareti

Kahramankazan Belediyesi’nin hediye çeki uygulaması, hem öğrencilere özgür seçim imkânı sağladı hem de yerel kırtasiyecileri ekonomik olarak destekledi.

Kahramankazanlı kırtasiyecilerden Başkan Çırpanoğlu'na teşekkür ziyareti
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı başında ilkokul öğrencilerine kırtasiye seti yerine hediye çeki dağıtarak yenilikçi bir adım attı. Bu uygulama sayesinde öğrenciler ihtiyaçlarına göre ürünlerini özgürce seçebilirken, aynı zamanda yerel kırtasiye esnafına da katkı sağlandı. Eğitimin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bu desteğin sürdürüleceğini ve toplu bir dayanışmayla eğitimin güçlendirileceğini vurguladı.

Geçmiş yıllarda dağıtılan kırtasiye setlerinin çoğunlukla kullanılmadığını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, bu yıl farklı bir yöntem izlediklerini belirtti. Çırpanoğlu, “Öğrencilere hediye çeki vererek, hem onların istediği ürünü almasını sağladık, hem de ilçemizde faaliyet gösteren kırtasiyecilere ekonomik açıdan destek olduk. Yanlıştan dönmenin ve esnaf ile vatandaşı önceleyen bir anlayış benimsemenin önemine inanıyoruz” dedi.

whatsapp-image-2024-10-11-at-16-52-50.jpeg

Kahramankazan'daki kırtasiyeciler de hediye çeki uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Kırtasiyeciler, bu uygulama sayesinde yeni eğitim-öğretim yılına ekonomik sıkıntılara rağmen iyi bir başlangıç yapabildiklerini belirterek, belediyenin bu desteğinin esnafın yüzünü güldürdüğünü ifade etti.

Başkan Çırpanoğlu ise eğitimin önemine vurgu yaparak, “Sokrates’in dediği gibi, ‘Eğitimin maliyetli olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin maliyetini hesaplayın.’ Eğitime verdiğimiz destek, çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Hep birlikte bu desteği sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.