Kalecik'te Satılmış Karakoç'un vaatleri neydi? İlk 100 günde ne yaptı?

Kalecik'te uzun zaman sonra Cumhuriyet Halk Partisi dönemi başladı. Yerel seçimlerden sonra CHP'nin adayı olan Satılmış Karakoç başkanlık koltuğuna oturdu. Seçim zaferinin üzerinden geçen yaklaşık 120 gün içerisinde Karakoç'un vaat ettiği hangi faaliyetleri gerçekleştirdiği ise merak konusu oldu.

Kalecik'te Satılmış Karakoç'un vaatleri neydi? İlk 100 günde ne yaptı?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Kalecik, son yerel seçimlerde yoluna CHP'li Satılmış Karakoç ile devam etmeye karar verdi. Seçim üzerinden geçen 120 günlük süre içerisinde de Karakoç'un Kalecik için vaat ettiği projelerden hangilerini hayata geçirdiği araştırılmaya başlandı.

SATILMIŞ KARAKOÇ KALECİK İÇİN NELER VAAT ETTİ?

Kalecik'te CHP sıralarından başkanlık koltuğuna oturan Satılmış Karakoç, seçim sürecinde ilçe halkına önemli vaatlerde bulunmuştu. Kalecikli olmasıyla dikkat çeken Karakoç, ilçenin kalkınması ve büyümesi için gece gündüz çalışacağına söz vermişti.

Belediye başkanı seçildiği takdirde "halkçı belediyecilik" anlayışını benimsediğini belirten Karakoç, "Gençlerimizin mutluluğu ve huzuru için tüm gücümüzle çalışacağız. Memleketimizin kalkınmasına hep birlikte imza atacağız." ifadelerini kullandı.

karakoc.jpg

İLK 120 GÜNDE NE YAPTI?

Seçimlerden sonra başkanlık koltuğuna oturan Karakoç, ilçe halkı, esnaf ve belediye personeliyle bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmaları yakından izlemeye başladı. Karakoç, ilk günden itibaren hayırlı olsun ziyaretlerini de kabul etmeye devam ediyor.

İlçe genelinde yapılan faaliyetler belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden aktif olarak paylaşılıyor.

Kalecik'te kentsel dönüşüm projeleri de devam ediyor. Aynı zamanda yollarda, parklarda ve bahçelerde bakım onarım ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

Sulama suyu hattı projesi de gerçekleştirilen belediye sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ''Kalecik Belediyesi Uludere Barajı Sulama Suyu ekiplerimiz, sulama hattında bulunan arızaları gidererek barajımızı sorunsuz çalışır hale getiriyor. Kontroller tamamlandıktan sonra çok yakında sulama suyumuzu aktif hale getirecek, halkımızın hizmetine sunacağız.'' ifadelerini kullandı.

İlçede muhtarlarla da bir araya gelen Karakoç, ilçede yapılması gereken projeler için istişarelerde bulundu.

Karakoç, verdiği söz üzerine ilçede ulaşımı kolaylaştırmak için de bir adım attı. Vatandaşların köylerden ilçe merkezindeki hastanelere kolay ulaşımı için ücretsiz (ring) servisi hizmeti başlatıldı.

satilmis.jpg

İlçede lise ve üniversiteye hazırlanan gençler de unutulmadı. Bu kapsamda öğrenciler için ücretsiz kurs ve deneme sınavları gerçekleştirildi. Karakoç dünyaevine giren çiftlerin nikahlarını kıymaya devam ediyor.

Karakoç göreve geldikten kısa bir süre sonra personel maaşlarına bayram döneminde ek ikramiye verdi.

Kalecik Belediyesi spor kompleksinde ücretsiz yüzme kursu da faaliyete geçirildi.

Kalecik'te tohum eleme tesisi de kullanıma açıldı. Belediye tarafından yapılan paylaşımda, ''Kalecik Tohum Eleme Tesisi açılmıştır. Kalecik Belediyemiz ve Ziraat Odası Başkanlığı işbirliğinde faaliyete alınan Kalecik Tohum Eleme Tesisi çiftçilerimizin hizmetine açılmıştır.'' denildi.

İncirlik Parkı Mesire Alanı'nda konteyner tuvaletin yerine betonarme tuvalet ve mescit yapımı gerçekleştirildi. Ayrıca ABB iş birliği ile yollarda asfalt çalışmalarına başlandı.

Kalecik'te halk lokali çalışamaları da başlatıldı. İlçedeki projelerden biri olan lokal için, ''Semt pazarına yapacağımız Halk Lokali ilçemize hayırlı olsun! Belediye Başkanımız Satılmış Karakoç, semt pazarında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebileceği Halk Lokali’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.'' açıklaması yapıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum