Karsu'dan Atatürk Orman Çiftliği'nde unutulmaz konser: Mansur Yavaş çiçek takdim etti

Caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği modern tınılarla buluşturan piyanist, besteci, söz yazarı ve şarkıcı Karsu, Atatürk Orman Çiftliği'nde müzikseverlerle buluştu.

Karsu'dan Atatürk Orman Çiftliği'nde unutulmaz konser: Mansur Yavaş çiçek takdim etti
Yayınlanma:

Türkiye ile Hollanda arasındaki dostluğun 100. yılı dolayısıyla verilen konserde Karsu, "Money", "Do you want it" ve "Senle ben hep yan yana" gibi sevilen eserlerinden oluşan bir repertuvar seslendirdi.

Ankara'da konser vermekten büyük heyecan duyduğunu belirten Karsu, "İlk kez konserime gelenler kimler?" sorusuna seyircilerden yoğun yanıt aldığında duygulandı. Konser esnasında Karsu'ya Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands çiçek takdim etti.

da.jpg

Konserde, sık sık kendisine nişanlısı ile özel bir şarkısının olup olmadığı sorulduğunu anlatan Karsu, "Özel bir şarkımız yok. Hatay'da iki yıl önce evlilik teklifi aldığım sırada arkadan gelen müziği sonradan hatırladım. Araştırarak şarkıyı buldum. Burada duymak isterseniz diye iki gün öncesinde prova yaptım" diyerek, İlhan Şeşen'in bestelediği "Sen benim şarkılarımsın" şarkısını seslendirdi. Şarkının bitiminde nişanlısı Mike Schrama sahneye çıkarak Karsu'ya sarıldı.

Ankaralı müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser, yaklaşık iki saat sürdü ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.