Keçiören 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ortaokulunun halı sahası açıldı

Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ortaokulu'na ait halı sahanın açılışı yapıldı.

Keçiören 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ortaokulunun halı sahası açıldı
Yayınlanma:

Açılış törenine katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuşmasında geçtiğimiz günlerde PKK tarafından Kuzey Irak'ta şehit edilen askerlere ve yaralılara değindi. Altınok, Türk milletinin gücünü vurgulayarak, Türkiye'nin sınırlarının Edirne'den Kars'a kadar uzandığını belirtti.

EĞİTİM VE SPOR FAALİYETLERİNE DESTEK

Ayrıca, PKK gibi terör örgütlerinin Türk milletini bölmeye çalıştığını ancak Türk milletinin küllerinden doğan bir millet olduğunu ve geçmişteki zaferlerle bunu kanıtladığını ifade etti. Başkan Altınok, şehitleri rahmet ve minnetle anarak, şehit ailelerine sabır diledi.

altinok1.jpg

Altınok, çocukları ve gençleri geleceğe hazırlamak amacıyla belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirtti. Altınok, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, onları eğitim ve spor faaliyetleri konusunda desteklemeye devam ettiklerini vurgulayarak, Cumhurbaşkanı'nın "21. Yüzyılı Türklerin asrı yapacağız" sözünü gençlerle birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti. Öğrencilere sevgi ve güven duyduklarını belirten Altınok, yeni halı sahanın hayırlı olmasını diledi. Konuşmasının ardından Altınok, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte kurdele keserek halı sahayı hizmete açtı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.