Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, çok sayıda ziyarette bulundu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yoğun bir program çerçevesinde önemli ziyaretler ve buluşmalara ev sahipliği yaptı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, çok sayıda ziyarette bulundu
Yayınlanma:

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yoğun bir program çerçevesinde önemli ziyaretler ve buluşmalara ev sahipliği yaptı. Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Hamza Kurt ve Keçiören İlçe Başkanı Halit Siyemoğlu’nun Keçiören Belediyesi'ni ziyaretinde, Keçiören ve Ankara’nın gelişimine dair verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Başkan Özarslan, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Ayrıca, Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ankara'da yaşayan düzenlenen bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Ankara Divriği Kültür Derneği, Divriği Vakfı ve kardeş belediye Divriği Belediyesi’nin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı buluşmada, Divriği Belediye Başkanı Cihan Deniz Akbaş da hazır bulundu. Başkan Özarslan, birlik ve dayanışmanın daim olmasını temenni ederek, emeği geçen tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gencer ve birlik üyeleri de Keçiören Belediye Meclisi'nde ağırlandı. Bu buluşma, iş birliği ve dostluk ilişkilerini güçlendirmek adına önemli bir adım oldu. Başkan Özarslan, ortak hedefler doğrultusunda birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.