Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ne davet etti

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Keçiören örgütüyle birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyaret etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ne davet etti
Yayınlanma:

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, Ankara Büyükşehir ve Keçiören Belediyesi Başkanvekili Tolga Turgut, ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Mert Bektaş ile birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Keçiören Belediyesi'nin 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük Karakucak Güreşi etkinliği olan Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ne Yakup Odabaşı davet edildi. Ziyaretin ardından Başkan Özarslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve ekibine nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Bu anlamlı etkinlik, hem geleneksel güreş sporunu desteklemek hem de iki belediye arasındaki dostane ilişkileri pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.