Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın vaatleri neydi? İlk 100 gününde ne yaptı?

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, seçim döneminde Keçiören için ne vaat etti? Belediye Başkanı olduktan sonra Özarslan, Keçiören için hangi vaatlerini gerçekleştirdi? İşte bu soruların yanıtı haberimizde...

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın vaatleri neydi? İlk 100 gününde ne yaptı?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti. Türkiye geneli belediye başkanlığı seçiminde CHP, AK Parti'yi geride bırakarak tarihi bir başarıya imza attı. Ankara’da da birçok belediye el değiştirdi. Bu belediyelerden biri de Keçiören Belediyesi...

CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, seçim öncesinde Keçiören için ne vaat etti? Bu vaatlerden hangilerini ilk 100 gününde ne yaptı? İşte bu soruların yanıtı haberimizde…

MESUT ÖZARSLAN NE VAAT ETTİ?

Seçim sürecinde bulduğu her fırsatta sahaya inen Özarslan, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemişti. Seçim döneminde ilçe sakinlerine birçok vaatte bulunan Özarslan, Keçiören Belediyesini borç batağından kurtaracaklarını ve şeffaf belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini söylemişti.

İlk işlerinin T.C. yazısını Keçiören Belediyesi tabelasının önüne eklemek olduğunu dile getiren Özarslan, “İlk işimiz ne olsun? İlk işimiz T.C. yazısını Keçiören Belediyesinin önüne yazdırmak olsun.” demişti.

"YOLSUZLUK YAPTIRMAYACAĞIZ"

Keçiören Belediyesini borç batağından kurtaracağını her fırsatta dile getiren Özarslan, "Halkımıza hizmet edecek bir bütçe haline getireceğiz. Şeffaf, harcamalarımızı hep birlikte göreceğiz." demişti.

Açık yayınlanan ihaleleri hep birlikte inceleyeceklerini ve izleyeceklerini ifade eden Özarslan, şunları kaydetmişti:

"Bizler fakirin, fukaranın, gurabanın, sizlerin hakkını kimseye çaldırmayacağız. Yolsuzluk yaptırmayacağız. Haram yiyeni buradan atacağım. Hiç kimse haramlık yapamaz. Söz veriyorum hepinize. Denetlenmekten çekinmeyeceğiz. Buradan sesleniyoruz. Bakın Sayıştaycı odası yok burada. Ama biz gelince, geleceksiniz. Biz biliyoruz. Ama biz bundan mutluluk duyacağız. Buyurun gelin odanızı da ayırdık."

Keçiören için birçok projesi olduğunu her fırsatta belirten Özaslan, Keçiören'de 'eşit' hizmet anlayışıyla hareket edeceğini vurgulayarak, "Keçiören’de öyle mahalleler, öyle sokaklar var ki seçimden seçime dahi siyasilerin yolu düşmemiş. Biz tüm Keçiören’e eşit hizmet götüreceğiz. Eşit hizmet Keçiören’in hakkı. Hemşericilik yok, adam kayırma yok. İşimiz gücüm Keçiören." ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKAN ÖZARSLAN, BELEDİYE BAŞKANI OLDUKTAN SONRA NE YAPTI?

CHP'li Mesut Özarslan, Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Belediye Başkanlığı görevine resmen başlamasıyla birlikte ilk işini yaptı.

tc.jpg

SÖZÜNÜ TUTTU!

İlk işlerinin T.C. yazısını Keçiören Belediyesi tabelasının önüne eklemek olduğunu her fırsatta dile getiren Özarslan, sözünü tuttu. Özarslan'ın talimatıyla, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Keçiören Belediyesi binasına 'T.C.' tabelası asıldı.

Belediye Başkanı seçildikten sonra belediye binası önünde halka seslenen Özarslan, "Biz bu mazbatayı da bu belediye başkanlığını da; yol arkadaşlarımla, halkına hizmet aşkıyla gelen, 'hakkın hakkı için halka hizmet, belediyecilik' şiarıyla gelen sizlerle beraber aldık. Halkımıza nasıl söz verdiysek, biz halkın belediyeciliğini, sosyal belediyeciliği yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Başkan Özarslan, sosyal medya hesabından ilçede yapılan altyapı, üstyapı ve yol yapım çalışmalarına ilişkin bilgi veriyor.

"SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ!"

Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Keçiören'de pazar denetimlerinin devam ettiğini belirterek, "Seçim döneminde aksatılan pazar denetimlerimiz yoğun şekilde tekrar başlatılmıştır. Halkımızın her zaman yanında olup, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz." dedi.

ÖZARSLAN'DAN "TERTEMİZ BİR KEÇİÖREN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM" MESAJI!

İlçede temizlik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tertemiz bir Keçiören için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

KEÇİÖREN'DE HUMMALI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI!

Keçiören'in mahalle ve sokaklarında ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Keçiören Belediyesinin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kafkas, Karakaya, Karşıkaya ve Hisar Mahalleri'nde düzenli olarak ilaçlama çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-07-17-154905.png

ÖZARSLAN'DAN KEÇİÖRENLİLERE "HER DERDİNİZİ ÇÖZECEĞİZ" MESAJI

İlçe sakinleriyle bulduğu her fırsatta bir araya gelmeye çalışan Özarslan, Gazino Parkı'nda vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Özarslan, ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi.

Başkan Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Gazino Parkı'nda vatandaşlarımızla buluştuk. Her derdinizi anında çözüp, yüzlerinizde Keçiören'imizde yaşamanın mutluluğunu görmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.