Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'dan Kılıçdaroğlu'na destek: Adalet için yürümüş bir lideri baskılarla susturamazsınız!

Avukat Mustafa Doğan İnal’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahkeme tarafından zorla getirilmesine karar verildi. Karara tepki gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "CHP 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında alınan zorla getirme kararı, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerine uymamaktadır. Adalet için yürümüş bir lideri baskılarla susturamazsınız!" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'dan Kılıçdaroğlu'na destek: Adalet için yürümüş bir lideri baskılarla susturamazsınız!
Yayınlanma:

Avukat Mustafa Doğan İnal’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahkeme tarafından zorla getirilmesine karar verildi. Karara tepki gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında alınan zorla getirme kararı, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerine uymamaktadır. Adalet için yürümüş bir lideri baskılarla susturamazsınız! Adalet, her zaman ve herkes için eşit olmalıdır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız, bu mücadele hepimizin." ifadelerini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU NE DEMİŞTİ?

İddianamede, şüpheli Kemal Kılıçdaroğlu’nun Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı'nda müşteki Avukat Mustafa Doğan İnal’ın adını açıkça kullanarak ‘bu kadar kirli bir adam yoktur’, ‘bu adamın mal varlığını açıklayın kardeşim’ gibi söylemlerde bulunduğu belirtildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.