Keçiören Belediyesi moloz alımına yeniden başlıyor: Moloz alım hizmeti artık ücretli

Keçiören Belediyesi 7 Haziran 2024 tarihinden itibaren inşaat molozlarının belediye tarafından toplanma işleminin sona erdiğini belirtmişti. Keçiören Belediyesi, vatandaşlarla birlikte ilçeyi yönetme anlayışıyla bu uygulamadan vazgeçti ve yeniden moloz alımına başladı.

Keçiören Belediyesi moloz alımına yeniden başlıyor: Moloz alım hizmeti artık ücretli
Yayınlanma:

7 Haziran'da alınan karardan vazgeçtiğini aktaran Keçiören Belediyesi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Söz verdiğimiz gibi Keçiören’i siz vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Bu anlayışla; gelen talepler ve size verdiğimiz söz doğrultusunda T.C. Keçiören Belediyesi olarak moloz alımına başlıyoruz."

Belediye, sosyal yardıma ihtiyacı olan ailelerin, şehit ailelerinin, gazilerin, öğrenci ve engelli vatandaşların haklarını koruma önceliğiyle hareket ederek bu kesimlerden moloz taşıma ücreti almayacağını duyurdu.

Belediye yetkilileri, "Keçiören’de yaşayan vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırarak, temiz bir ilçede yaşam haklarını savunacağız. Her gün Keçiören için durmadan azimle ve kararlılıkla çalışacağız" diyerek, vatandaşlara verdikleri hizmet sözüne sadık kalacaklarını belirtti.

MOLOZ ALIM HİZMETİ ARTIK ÜCRETLİ

Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve kent estetiğini geliştirmek için "Moloz Alım Hizmeti" yeniden başlıyor denilen paylaşımda "Sizden gelen talepler doğrultusunda alınan meclis kararı ile "Moloz Alım Hizmeti" yeniden başlayacaktır." denildi ve bir adet çuval alım bedelinin 10 tl olduğu belirtildi.

Keçiören Belediyesinin aldığı moloz alım hizmetini kaldırma kararı AK Parti'den ve vatandaşlardan ciddi şekilde tepki almıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.