Keçiören Belediyesi, moloz kararının sebebini videolu paylaşımla duyurdu! Başka ilçeden...

Keçiören Belediyesinden geçtiğimiz günlerde alınan ücretsiz moloz alım hizmetinin durdurulma kararının gerekçesine ilişkin açıklama yapıldı.

Keçiören Belediyesi, moloz kararının sebebini videolu paylaşımla duyurdu! Başka ilçeden...
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesinin resmi X hesabından yapılan açıklamada ücretsiz olarak sunulan moloz alımı hizmetinin yaşanan suistimaller nedeniyle durdurulduğu ve alınan kararın başlıca nedeninin Keçiören’e dışarıdan moloz getirilmesi ve bu hizmetin kötüye kullanılması olduğu aktarıldı.

Farklı ilçelerden birinde bulunan özel bir hastanenin ambulansında taşınan molozları Keçiören'e getirip bıraktığı anları videolu paylaşımıyla gösteren Keçiören Belediyesi benzer olayların artması sebebiyle Keçiören Belediyesi Meclisi tarafından oybirliği ile alınan karar doğrultusunda, ücretsiz moloz alımı hizmeti süresiz olarak durdurulduğunu hatırlattı ve ilçede yaşanan çevre kirliliğinin ve haksız kullanımların önüne geçmek amacıyla bu kararın alındığı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği moloz döküm sahası dışında moloz dökmenin yasak olduğunu ve bu kurala uymayanlara cezai işlem uygulanacağı hatırlatılan paylaşımda vatandaşlara bu kurallara uyması konusunda uyarı da yinelendi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.