Keçiören Belediyesi Sigorta Shop Kadın Voleybol Takımı spora teşvik için çocukları ziyaret etti

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Keçiören Belediyesi Sigorta Shop Kadın Voleybol Takımı, çocuklarla bir araya gelerek onları spora teşvik etti.

Keçiören Belediyesi Sigorta Shop Kadın Voleybol Takımı spora teşvik için çocukları ziyaret etti
Yayınlanma:

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Keçiören Belediyesi Sigorta Shop Kadın Voleybol Takımı, gençleri spora teşvik etmek amacıyla Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi ve Gül Kreş Adası'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında sporcular, öğrencilerle bir araya gelerek onlara sporun önemini anlattı, sorularını yanıtladı ve keyifli zaman geçirdi.

foto-1.jpg

MAÇA DAVET

Takım kaptanı Derya Çayırgan önderliğinde Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi öğrencileriyle buluşan voleybolcular, spor alanında kariyer yapmak isteyen gençlere kendi deneyimlerini aktardı. Çayırgan, "İyi bir sporcu olmak için sporu sevmek ve yetenek önemli, ancak asıl başarı sürekli çalışma ile gelir" diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Voleybolcular, gençleri hafta sonu oynanacak maçlarına davet ettikten sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

foto-2.jpg

Takımın bir sonraki durağı ise Gül Kreş Adası oldu. Sporcuları büyük bir merakla karşılayan kreş öğrencileri, sporculara kendi elleriyle hazırladıkları madalyaları takdim ettiler. Müzik eşliğinde dans ederek keyifli vakit geçiren minikler, kadın voleybol takımıyla hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.

foto-8.jpg

foto-7.jpg

foto-12.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.