Keçiören Belediyesinden okullara destek!

Keçiören Belediyesi, 'Eğitime Bir Tuğla da Bizden' projesi kapsamında Şehit Erdinç Aydın İlkokulu’nda çocuk oyun alanı ve laboratuvar sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Keçiören Belediyesinden okullara destek!
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen 'Eğitime Bir Tuğla da Bizden' projesi kapsamında yapılan laboratuvarın açılış törenine Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ABB Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Türk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

BELEDİYENİN İMKANLARI SEFERBER EDİLDİ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, eğitime verdiği desteğin 20 yılı aşkın bir geçmişe dayandığını belirtti. Altınok, 1994 yılında Keçiören Belediyesi'ni devraldığında ilçenin büyük bir kısmının gecekondularla kaplı olduğunu ve belediyenin de borç içinde olduğunu ifade etti. Bu dönemde okullardan gelen talepleri karşılayabilmek için "Bu para vatandaşın parası, vatandaşın parasını vatandaşa harcamak suçsa, ben o suçu işliyorum" diyerek belediyenin imkanlarını seferber ettiğini vurguladı.

oyun-alani.jpg

Altınok, bu kapsamda ilçedeki okullara çok sayıda hizmet götürdüğünü söyledi. Bu hizmetlerin arasında okulların bakım ve onarımı, spor tesislerinin yapımı, kırtasiye ve kıyafet yardımı, burs desteği gibi çalışmalar yer alıyor. Altınok, bu hizmetlerin öğrencilerin eğitim kalitesini yükseltmeye ve onların daha iyi şartlarda eğitim almasına katkı sağladığını belirtti.

OKULLARA VE ÜNİVERSİTELERE DESTEK

Altınok, Ankara genelindeki okullara ve üniversitelere de destek verdiklerini söyledi. Bu kapsamda Ankara'nın Çankaya ilçesindeki 150 okulun çevre düzenlemesini gerçekleştirdiklerini, Hacettepe, Gazi, Ankara ve ODTÜ üniversitelerinde de çeşitli hizmetler yaptıklarını belirtti.

acilis.jpg

Altınok, belediyelerin eğitime destek verme konusundaki yetkilerinin olduğunu ve bu konuda öncü olduklarını ifade etti. Okulların ve üniversitelerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almaları için bu kurumların desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Altınok, "Bu hizmetler parlak, aydınlık, güçlü geleceğimize vesile olsun. Tüm okullarımıza hizmetlerimizi gönülden yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.