Keçiören genç misafirlerini ağırladı!

Keçiören, Adanalı İmamoğlu Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ve İmamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine ev sahipliği yaptı. 50 kişilik öğrenci grubu, Keçiören’in zengin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetti.

Keçiören genç misafirlerini ağırladı!
Yayınlanma:

Öğrenciler, Keçiören’deki Botanik Bahçesi, Doğal Yaşam Parkı ve Estergon Kalesi gibi önemli noktaları ziyaret etme fırsatı buldu. Ayrıca, Atatürk Milli Mücadele Müzesi’ni ziyaret ederek Ankara’nın önemli tarihi eserlerini yakından tanıma şansı buldular. Rehberler eşliğinde müzeyi gezen gençler, Milli Mücadele dönemine ait eşyalara ve Halide Edip Adıvar'ın konakladığı odaya büyük ilgi gösterdi.

gezi.jpg

DENİZ DÜNYASI’NDA BÜYÜLÜ KEŞİF

Keçiören gezisinin bir diğer durağı ise 4 bin metrekarelik alana yayılan Deniz Dünyası oldu. Burada öğrencilere Hint, Pasifik ve Atlas Okyanusu'ndan gelen yaklaşık 150 farklı balık türü hakkında detaylı bilgiler verildi. Köpek balıklarından vantuzlara, kaplumbağalardan timsahlara kadar birçok deniz canlısını yakından gören gençler, deniz dünyasına unutulmaz bir yolculuk yapma şansını elde etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.