Keçiören Kariyer Ofisi istihdama katkı sağlıyor

Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlara yeni istihdam kapıları açmaya devam ediyor. İşsizlik sorununa çözüm üretme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Kariyer Ofisi, iş arayan ile işveren arasında köprü görevi görerek, vatandaşların iş bulma sürecine destek sağlıyor.

Keçiören Kariyer Ofisi istihdama katkı sağlıyor
Yayınlanma:

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Atila Zorlu'nun da katılımıyla, belediye hizmet binasında gerçekleştirilen mülakatlar, işveren firma temsilcileri ve insan kaynakları yetkililerinin de hazır bulunduğu yoğun bir katılımla yapıldı. Bir danışmanlık firmasının temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi ve bahçe işleri alanlarında görevlendirilmek üzere düzenlediği mülakatlar sonucunda birçok aday yeni işlerine kavuşacak.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN ALINIYOR

Ankara genelinde personel arayan işletmeler ile iş arayan vatandaşları bir araya getiren Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, ihtiyaçlara hızlı çözümler sunuyor. İş sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Keçiören Belediyesi’nin web sitesi üzerinden Kariyer Ofisi’ne başvuru yaparak iş arama süreçlerini başlatabiliyor.

İŞVEREN VE İŞ ARAYANLAR AYNI PLATFORMDA BULUŞUYOR

Kariyer Ofisi, vatandaşların mesleki deneyimlerine ve yeteneklerine uygun iş fırsatları sunarak, hem işverenlerin hem de iş arayanların memnuniyetini sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda, belediye tarafından düzenlenen mülakatlar ve işe alım süreçleri, iş arayan vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.