Keçiören Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda kapsamlı temizlik yapıldı

Keçiören Belediyesi, ilçedeki cadde, meydan, rekreasyon alanları, parklar ve bahçelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda kapsamlı temizlik yapıldı
Yayınlanma:

Keçiörenin önemli sosyal alanlarından biri olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda, özellikle göletin temizliği için kapsamlı bir çalışma yürütüldü. Göletin kirlenmesi, bulanıklık ve kötü kokulara karşı harekete geçen ekipler, yapay göleti boşaltarak zeminindeki biriken çamur ve tortuları tazyikli su ile temizledi. Gölet çevresi ve şelale bölgesinde biriken atıklar özenle toplandı, park genelinde çöp toplama, yıkama ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

dji-0698.jpg

Parkın her köşesi titizlikle temizlenirken, aynı zamanda kamelyalar, masalar ve korkuluklar da detaylı bakım ve temizlikten geçirildi. Çalışmaların ardından park, ziyaretçiler için daha temiz ve ferah bir görünüme kavuştu.

dji-0718.jpg

Keçiören Belediyesi, ilçe genelindeki park ve rekreasyon alanlarının düzenli olarak bakım ve temizlik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

dji-0698-1.jpg

CAMİLER DE TEMİZLENDİ

Keçiören Belediyesi ilçedeki cami ve aile sağlığı merkezlerindeki temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler yürüttükleri çalışmayla hem yapıların içini hem de bahçelerini temizliyor. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Toplu kullanım alanlarımızdan ibadethane ve sağlık kuruluşlarımızın temizliğine özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın daha hijyenik koşullarda sağlık hizmetine ulaşmaları ve ibadet etmeleri için rutin temizlik çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz” dedi. Keçiören Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki cami ve sağlık kuruluşlarının temizliği için kolları sıvadı. Bu kapsamda Hz. Hamza Camii ve Abdullah Pazarbaşı Aile Sağlığı Merkezi’nin bahçesini tazyikli suyla yıkayan ekipler, vatandaş için hijyenik bir ortam sağladı.

6j6a9820.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.