Ankara Keçiören'de uygun fiyata 2+1 kelepir daire satışta

Ankara Keçiören'de uygun fiyatla satışa çıkan dairenin ihale süreci başladı. İhaleye ilişkin şartlar ve dairenin özellikleri ise belli oldu.

Ankara Keçiören'de uygun fiyata 2+1 kelepir daire satışta
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören'de satışa çıkan daireye dair detaylar ilan.gov.tr'den yayınlandı. İşte detaylar:

"Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan bir taşınmaz, borç nedeniyle satışa çıkarıldı. 4096 Ada, 1 Parsel adresinde yer alan 2. Kat, 14 Nolu bağımsız bölümdeki taşınmaz, 4 katlı bir binanın 2. normal katında bulunmaktadır. Binada toplam 14 bağımsız bölüm bulunmaktadır ve zemin katında bina girişi ile 4 mesken, diğer katlarda ise her katta 4 mesken yer almaktadır.

Taşınmazın özellikleri arasında, yasal brüt kullanım alanının 100,58 m², net kullanım alanının ise yaklaşık 76 m² olduğu belirtilmektedir. Konut olarak kullanılan bağımsız bölüm, antre, 2 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Salon ve odaların zeminleri laminat parke ile kaplı, duvarları ise sıva üzeri boyalıdır. Antre ve mutfak zeminleri mozaik beton olup, duvarlar sıva üzeri boyalıdır. Mutfak dolapları ahşap kapaklı, tezgahı ise mermer malzemeden yapılmıştır. Isıtma sistemi doğalgaz kombi olup, kombi, petekler ve doğal gaz saati takılıdır.

Taşınmazın detaylı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/75 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişilebilir."

İlana dair diğer bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1558616/emlak-konut-ankara-keciorende-2-1-daire-icradan-satiliktir

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.