Keçiören'de Başkan Mesut Özarslan misafirlerini ağırladı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, son dönemde gerçekleşen önemli ziyaretler ve toplantılarla ilgili açıklamalarda bulundu

Keçiören'de Başkan Mesut Özarslan misafirlerini ağırladı
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat ve CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’ın belediyeyi ziyaret ettiklerini belirten Özarslan, bu ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak Keçiören’e daha iyi hizmet sunma konusunda verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Özarslan, nazik ziyaretleri ve değerli görüşleri için her iki misafire de teşekkür etti.

Ayrıca, Keçiören Haymanalılar Derneği ev sahipliğinde düzenlenen Haymana Dernekler Federasyonu İstişare Toplantısı’na katılan Özarslan, toplantıda alınan kararların, birlik ve dayanışmayı güçlendireceğine inandığını belirtti. Haymana’nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için katılımcılarla birlikte daha sağlam adımlar atmayı hedeflediklerini vurguladı. Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Federasyon Başkanı Suat Dinç, Keçiören Haymanalılar Derneği Başkanı Avni Güleş ve tüm katılımcılara teşekkür eden Özarslan, Haymanalı hemşehrilerinin her zaman yanında olacaklarının sözünü verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.