Keçiören’de çöp konteyneri olmayan sokak kalmayacak

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Keçiören’in çöp konteyneri sorunu ile ilgili, En kısa sürede ilçemizin tüm cadde ve sokağına çöp konteynerlerini yerleştirmiş olacağız” dedi.

Keçiören’de çöp konteyneri olmayan sokak kalmayacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören Belediyesi, ev ve iş yerlerinden çıkan atıkların yol kenarlarında neden olduğu çevre kirliliği ve sağlıksız koşulları ortadan kaldırmak amacıyla, özellikle ana caddeler olmak üzere şehrin çeşitli bölgelerine çöp konteynerleri yerleştirme çalışmalarını sürdürüyor.

6j6a7288.jpg

Çöp problemine konteynerle çözüm bulduklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’mızın kalbi olan Keçiören’imizde 2024 yılında tek bir çöp konteyneri dahi yoktu. Tüm hemşehrilerimiz bilsin ki, Keçiören’imizi çöpten ve olumsuz sağlık koşullarından kurtarıyoruz. En kısa sürede ilçemizin tüm cadde ve sokağına çöp konteynerlerini yerleştirmiş olacağız.” dedi.

6j6a7321.jpg

BİN 800 KONTEYNERİN DAĞITIMI SÜRÜYOR

Keçiören’de, 12 bin adet çöp konteyneri sipariş edilerek yoğun kullanılan caddelere belirlenen noktalara yerleştirilmeye devam ediliyor. Konteyner yerleştirme sürecinde görevli öncü ekipler, konteynerlerin konulacağı alanları güvenli hale getirirken, dağıtım ekipleri de bu noktalara konteynerleri yerleştirerek hizmete sunuyor. Belediye tarafından teslim alınan yaklaşık bin 800 konteynerin dağıtımı hız kesmeden sürerken, konteynerlerin aktif olarak kullanıldığı bölgelerdeki çevre kirliliği ise ortadan kalkıyor.

6j6a0347.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.