Keçiören'de çöp sorunu devam ediyor: Vatandaşlar tepkili!

Keçiören'de çöp toplama konusundaki aksaklıklar, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Keçiören Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde çöp toplama işlemlerinde yaşanan gecikmeler nedeniyle belediyeye tepki gösteriyor.

Keçiören'de çöp sorunu devam ediyor: Vatandaşlar tepkili!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER:ZAFER ALTUNTAŞ

Keçiören Belediyesi tarafından normalde akşam saat 20:00'den sonra toplanması gereken çöplerin, ertesi güne kadar sokaklarda kaldığı belirtiliyor. Yaşanan bu durum, özellikle sıcak yaz aylarında kötü kokulara ve çevre kirliliğine yol açarak, Keçiörenlilerin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor.

SAĞLIK AÇISINDAN DA RİSKLERE YOL AÇIYOR

Keçiören’in çeşitli mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, çöp toplama hizmetindeki bu aksaklıklar nedeniyle rahatsızlıklarını dile getiriyor. Çöplerin zamanında toplanmaması, sokaklarda biriken atıkların hem görüntü kirliliği oluşturmasına hem de sağlık açısından risklere yol açmasına sebep oluyor. Mahalle sakinleri, belediyenin bu soruna acilen çözüm bulması gerektiğini belirtiyor.

adsiz-tasarim-11.jpg

BELEDİYEDEN ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Vatandaşlar, Keçiören Belediyesi'nden çöp toplama hizmetlerinin düzenli ve zamanında yapılmasını talep ediyor. Çöplerin zamanında toplanmaması nedeniyle artan şikayetler, belediyeyi daha hızlı ve etkili bir çözüm bulmaya zorluyor.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.