Keçiören'de hareketli saatler: Bekçi yaralandı, silah ticareti yapan şahıs yakalandı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde hareketli saatler yaşandı. Silahlı saldırıya uğrayan bir kişinin yardımına giden mahalle bekçisi Sercan Avgan yaralandı. Silah ticareti yapan bir şahıs ise "Narkogüç" operasyonunda yakalandı.

Keçiören'de hareketli saatler: Bekçi yaralandı, silah ticareti yapan şahıs yakalandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde silah ticareti yaptığı gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı. İlçedeki bir başka olayda ise silahlı saldırıya uğrayan kişinin yardımına giden mahalle bekçisi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

EVİNDE RUHSATSIZ TABANCALAR BULUNDU

Narkotik şube ekiplerinin "Narkogüç" operasyonları sırasında bir şüpheli yakalandı. Polis ekipleri, silah ticareti yaptığı için gözaltına aldığı şüphelinin evinde yaptığı aramada 6 ruhsatsız tabanca ve 5 fişek buldu. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

BEKÇİ YARALANDI

9 Ekim Çarşamba günü, Yeşilöz Mahallesi'nde F.M.S. adlı kişiye bir araçtan silahla ateş edildi. O esnada devriyede bulunan 2 mahalle bekçisi, F.M.S.'nin yardımına koştu. Bekçilerden Sercan Avgan, açılan ateş sonucu yaralandı. Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Avgan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Cinayet Büro ekiplerinin çalışmaları sonucu silahlı saldırıda bulunan M.A, M.Y. ile S.F. yakalandı. Şüphelilerden M.A.'nın 16, M.Y.'nin 29, S.F.'nin ise 3 ayrı suçtan kaydı olduğu tespit edildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.