Keçiören'de 'Meme Kanseri Farkındalık Semineri' düzenledi

Keçiören Belediyesi, Eğitim Hayallerine İnananlar Rotary Kulübü iş birliğiyle "Meme Kanseri Farkındalık Semineri" düzenledi. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Keçiören'de 'Meme Kanseri Farkındalık Semineri' düzenledi
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi ve Eğitim Hayallerine İnananlar Rotary Kulübü iş birliğiyle düzenlenen "Meme Kanseri Farkındalık Semineri" Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, meme kanserinde erken teşhisin ve doğru tanının hayati önemi katılımcılara vurgulandı.

fotograf-2.jpg

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminere Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç, CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Armağan Akyüz, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Figen Gündoğdu, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Meryem Bozkurt, CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Çağlar, Eğitim Hayallerine İnananlar Rotary Kulübü Kurucu Başkanı Avukat Funda Ünlü'nün yanı sıra mahalle muhtarları, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı.

fotograf-4.jpg

"KENDİNİ ASLA YALNIZ HİSSETMEYİN"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç, “Meme kanseri ne yazık ki yaygın bir hastalık. Kimi zaman olumsuz neticelerle de sonuçlanabiliyor. Bu anlamda bilinçlenmek çok önemli. Ben de Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mesut Özarslan adına konuşan bir başkan yardımcısı olarak sizlere her zaman destek olacağımızı buradan belirtmek isterim. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Tüm kadınlarımıza sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

fotograf-5.jpg

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Doç. Dr. Erkan Öztürk ve Doç. Dr. İsmail Şahin’in katılımıyla düzenlenen seminerde, erken teşhisin ve tedavi sürecinin kritik önemi üzerinde duruldu. Meme kanserine dair risk faktörleri, tarama yöntemleri ve kanserin evreleri gibi birçok başlık ele alındı. Meme taramasının yaş gruplarına göre ne sıklıkla yapılması gerektiği vurgulanırken, plastik cerrahi konusunda da estetik ameliyatlarla ilgili sıkça merak edilen sorulara yanıt verildi. Seminerin sonunda gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde, katılımcı kadınlar uzmanlardan akıllarındaki sorulara yanıt alma fırsatı buldu.

fotograf-6.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.