Keçiören'de özel çocukları sevindiren etkinlik düzenlendi

Keçiören'de, özel gereksinimli bireyler için etkinlik düzenlendi. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, özel gereksinimli bireyler asker üniforması giyerek yemin etme şansı buldu. Aynı etkinlikte, gelinlik ve damatlık giyen çiftler ise kına gecesi ve düğün eğlencesiyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Keçiören'de özel çocukları sevindiren etkinlik düzenlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende özel bireyler ve aileleri, ellerinde Türk bayraklarıyla hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söyledi. Özel gereksinimli bireylerin şiirler okuyup keman dinletisi gerçekleştirdiği program, asker yemini ve kına merasimiyle devam etti.

foto-2-5.jpg

Gelinlik ve damatlık giyen çiftler, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğuyla düğün dansı ve Ankara havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi. Duygulu anların yaşandığı etkinlikte özel bireylerin hayalleri gerçekleştirildi.

foto-5-3.jpg

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç, programa katılarak özel gereksinimli bireyler ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Tunç, Keçiören Belediyesi olarak her zaman özel gereksinimli bireylerin yanlarında olacaklarını söyledi.

Özel gereksinimli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak gerektiğini, onların sosyal hayatın içinde var olmaları gerektiğini vurgulayan Tunç, özel bireylerin yaşama sevincini artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlenmesi gerektiğini ifade etti. Tunç, "Biz bu anlayışla ilçemizde yaşayan tüm özel bireylerimize destek olacağız, onları asla yalnız bırakmayacağız.” diye konuştu.

foto-3-3.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.