Keçiören'de TOGG'u gören koştu

Ankara Keçiören Belediyesinde makam aracı olarak hizmet vermeye başlayan Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’a ilçe sakinleri büyük ilgi gösteriyor.

Keçiören'de TOGG'u gören koştu
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi tarafından satın alınan ve makam aracı olarak hizmet vermeye başlayan Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, genç yaşlı demeden tüm Keçiörenliler’in ilgi odağı oluyor.

Belediye Başkanı Turgut Altınok, mahalle ve semt pazarlarını denetlerken bir araya geldiği vatandaşlardan TOGG’a ilgi duyan ve merak edenleri, kimi zaman evlerine kadar bıraktırıyor, kimi zaman da onları şoför koltuğuna oturtarak anı ölümsüzleştirmelerini ve aracı incelemelerini sağlıyor.

ktogg.jpg

“TOGG ÜLKEMİZİN YÜZ AKI”

Belediyeye ait TOGG’un vatandaşa ait olduğunu söyleyen Başkan Altınok, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve yoğun gayretleriyle üretilen yerli ve milli otomobilimiz TOGG ülkemizin yüz akıdır. TOGG inşallah Türkiye ve dünya pazarında önemli bir yere sahip olacak. Devletimizin prestijini artıracak bu projeye her zaman destek veriyoruz. Belediyemize aldığımız TOGG’u vatandaşımızla birlikte kullanıyoruz. Aynı zamanda belediyemize ait kapalı otoparka kurduğumuz şarj istasyonu TOGG kullanıcıları için ücretsiz hizmet veriyor” dedi. ​

keciorentogg1.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.