Keçiören'de "Yaza Merhaba" konserleri başladı

Liselere Geçiş Sistemi ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrencilerin sınav stresini üzerlerinden atabilmeleri için Keçiören Belediyesi, "Yaza Merhaba" konseri düzenledi. Genç müzisyenleri müzikseverlerle buluşturan Yaza Merhaba konserleri, yaz mevsimi boyunca parklarda devam edecek.

Keçiören'de "Yaza Merhaba" konserleri başladı
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen "Yaza Merhaba" konserleri ile parklar artık daha eğlenceli hale gelecek. LGS ve YKS öğrencilerini bir araya getiren konserde gençler aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendi. Konserde birbirinden güzel ezgileri seslendiren sanatçılar 7'den 70'e tüm vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

dsc07250.jpg

Hem eğlenceli hem de hareketli şarkıların seslendirildiği konserde vatandaşlar halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Yaza Merhaba konserleri, Keçiören’in çeşitli parklarında yaz mevsimi boyunca her hafta sonu düzenlenmeye devam edecek.

dsc07891.jpg

Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç, konser öncesi gençlere seslenerek, gençlerin çok yoğun bir maratondan çıktığını, çalıştığını ve emek verdiğini söyledi.

image00001.jpg

Tunç, şöyle konuştu:

"Geleceğiniz için inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Şimdi eğlence zamanı. Keçiören Belediye Başkanımız Dr. Mesut Özarslan, eğlenmeniz stres atmanız için böyle güzel bir program düzenledi. Sizlere çok selamı var. Keçiören Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla yanınızda olmaya devam edeceğiz.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.