Keçiören'deki Kalaba Spor Tesisleri’ne büyük ilgi! Boş yer kalmadı!

Keçiören Belediyesinin Kalaba Spor Tesisleri'nde bu yaz boş yer kalmadı. Halkın yoğun ilgisi nedeniyle kapalı yüzme havuzunda üyelikler tamamen doldu.

Keçiören'deki Kalaba Spor Tesisleri’ne büyük ilgi! Boş yer kalmadı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Keçiören Belediyesinin 2005 yılında hizmete açtığı Kalaba Spor Tesisleri, bu yaz da yoğun ilgiyle karşılaştı. Tesislerdeki boş yerler kısa sürede doldu, bu yüzden tesise gelenler eli boş dönmek zorunda kalıyor.

HALKIN İLGİ ODAĞI HAVUZLAR

Kalaba Spor Tesisleri, Keçiören Belediyesinin sosyal ve ekonomik düzeylere uygun fiyatlarla sunduğu hizmetlerle, halkın sosyal gelişimine katkıda bulunmayı ve sporun bir yaşam tarzı haline gelmesini hedefliyor. 2005 yılından beri hizmet veren tesisler, bu yaz da Keçiören halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

adsiz-tasarim-2024-07-05t014717-209.png

KAPALI YÜZME HAVUZUNA BÜYÜK TALEP

Kalaba Spor Tesisleri'ne ait kapalı yüzme havuzu da büyük bir ilgi görüyor. Havuzda bu yaz için üyelikler tamamen doldu. Bu durum, yüzme havuzunu kullanmak isteyen pek çok kişinin geri dönmesine yol açtı. Tesis yetkilileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ve talepleri karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

adsiz-tasarim-2024-07-05t015043-970.png

SOSYAL GELİŞİM VE SPORUN YAYGINLAŞTIRILMASI

Yetkililer, Kalaba Spor Tesisleri'nin temel amacını, daha çok insana hizmet vererek onların sosyal gelişimine katkıda bulunmak ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için fırsatlar sunmak şeklinde özetliyor. Sporun, yaşam kalitesini artıran bir unsur olduğunu vurgulayan tesis yetkilileri, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

Üç aylık havuz aboneliği bin 110 TL'den olarak belirlendi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.